-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську мати загиблого Героя презентувала поетичну збірку сина

-Реклама-spot_img
spot_img

«Спікер. Любити». У середу, 17 липня, в читальному залі центральної бібліотеки мати загиблого воїна презентувала авторську поетичну збірку сина.

Андрій Витвицький жив повноцінним життям, любив складати вірші та навчався в духовній семінарії. Був на Майдані, воював у складі ДУК “Правий сектор”. Загинув під Авдіївкою у 2018 році.

У Франківську мати загиблого воїна презентувала поетичну збірку сина

Він римував з маленького, вже з 4-5 років складав невеличкі віршики, – розповідає Тетяна Витвицька, мама Андрія. – А коли вже вчився у семінарії, я його попросила: «Синочку, записуй свої вірші». А він каже: «Мої вірші й мої пісні – у мене в голові».

З грудня 2013 року Андрій вирушив на Майдан, брав активну участь у протистояннях. Згодом став керівником штурмового блоку «Черепахи» добровольчого корпусу «Правий сектор». У 2028 році у промзоні Авдіївки Андрій Витвицький загинув від осколкових поранень.

Після смерті бійця на позивний «Спікер» мати знайшла його зошити і доклала чималих зусиль, аби світ зміг побачити авторську збірку сина.

- РЕКЛАМА-
У Франківську мати загиблого Героя презентувала поетичну збірку сина

Книга вийшла друком у видавництві “Лілея НВ”. Ті, хто вже встиг з нею ознайомитися, кажуть, щоразу відкривають перед собою скриньку зі спогадами, в якій закладена любов і тонке сприйняття світу.

Особливістю збірки є й те, що вона двомовна – поезії можна читати українською та польською.

Усі деталі – у відео Каналу 402:

Тетяна Витвицька продовжує шукати віршовані рядки сина: у соцмережах, спілкуючись з його друзями. Каже, книга є першою, але не останньою.

Збірка вже доступна до продажу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні