-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Перевірки обленерго: інспектори знайшли порушення на Прикарпатті

-Реклама-spot_img
spot_img

Державна інспекція енергонагляду провела перевірки застосування графіків погодинних відключень у шести областях та виявила численні порушення.

Про це відомство повідомило у п’ятницю, 19 липня.

Повідомляється, що перші перевірки пройшли у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській та Одеській областях.

«Під час перевірок встановлено, що у всіх областях не забезпечено максимально можливий рівномірний розподіл обсягів зниження споживання між споживачами», – йдеться у повідомленні.

За кількістю виявлених порушень лідирують Дніпропетровщина та Житомирщина.

- РЕКЛАМА-

При цьому Держенергонагляд заявив про перешкоджання з боку Житомиробленерго роботі інспекторів у вигляді недопуску до диспетчерських пунктів деяких структурних підрозділів обленерго.

Інспектори зафіксували збільшення у кілька разів термінів застосування графіків відключень та кількості черг, які застосовуються не за розробленим планом, у Дніпропетровській області.

У містах Дніпро, Кам’янське та Кривий Ріг затверджені графіки погодинного відключення виконуються не в повному обсязі, не всі споживачі залучені до графіків.

Крім того, велика кількість споживачів віднесена до категорії об’єктів критичної інфраструктури, що разом із супутнім навантаженням призвело до завищеної величини потужності, яка не підлягає відключенню.

На Житомирщині зафіксовано численні випадки невиконання команд диспетчерів Укренерго про запровадження ДПО.

Виявлено також, що на сайті Житомиробленерго постійно наводиться недостовірна інформація про періодичність та тривалість застосування кожної черги ГПВ, терміни перерви постачання електричної енергії населеним пунктам, окремим житловим масивам та вулицям.

За результатами перевірок надано приписи щодо усунення порушень у тижневий термін. Після цього будуть проведені повторні перевірки або штрафи.

З 22 липня Держенергонагляд проводитиме перевірки обленерго у Києві, Київській, Полтавській, Львівській, Закарпатській та Запорізькій областях.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні