-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Відпочинок у Карпатах: топ-5 готелів з басейном

-Реклама-spot_img
spot_img

Свіже повітря, мальовничі гори та комфортний релакс – це все про відпочинок у Карпатах.

Тут можна знайти готелі та умови відпочинку на будь-який смак: від сучасних спа-комплексів до затишних еко-курортів, пишуть Версії.

Відпочинок у Карпатах: топ-5 готелів з басейном

Good Days

«Good Days» – це новий, сучасний відпочинковий комплекс преміум класу, розташований у мальовничому куточку українських Карпат та обладнаний високогірним басейном під відкритим небом, із підігріванням. Шале розташоване за 3 км від центру Буковеля, на висоті 1075 м над рівнем моря. Відпочинковий комплекс обладнаний спа-центром – це одна з його особливостей. Також у ньому є міні кухня з баром.

Для любителів цікавого відпочинку, у шале можна перепочити у японських бочках офуро, спробувати традиційні карпатські сніданки. Поснідати можна в альтанці, шале, чи на терасі.
Також на сайті Good Days є функція «Віртуальний тур» де ви зможете оглянути усю територію та номери дистанційно. Це досить зручно для використання.
Ціна трьохмісного шале у Good Days становить 2500 гривень.
Шале розраховане на 12-х осіб коштує 11000 гривень.

- РЕКЛАМА-
Відпочинок у Карпатах: топ-5 готелів з басейном

Адреса: 290і, вул. Горішків, Яблуниця, Івано-Франківська область

Villa Vlad

Готель складається із 3-х котеджів та номерів в основному корпусі.
До послуг гостей: супутникове телебачення, обідній стіл, ванна кімната з душем, письмовий стіл, рушники та постільна білизна, прання та прасування одягу, доставка їжі та напоїв у номер. Для гостей цілий рік працює фінська сауна. Також функціонує басейн з підігрівом.

Відпочинок у Карпатах: топ-5 готелів з басейном

На території облаштовано безкоштовне паркування. На першому поверсі знаходяться стійка реєстрації, ресторан та сауна з басейном.
Ціна двохмісного номеру у готелі становить 1000 грн.
Готель «Villa Vlad» розташований в селі Поляниця, за адресою: вулиця Стаїще, 268.

Bukville

Bukville – це сучасний готель, що розташований у 10 хвилинах від центру Буковеля та за 350 метрів від підйомника 1R. На першому поверсі готелю знаходиться ресторан “Don Yapon”, а на терасі шостого поверху бар “Upper Hill”. Ви можете потрапити з номеру у заклади просто скориставшись ліфтом, або ж замовити страви італійської та японської кухні просто в номер.

Відпочинок у Карпатах: топ-5 готелів з басейном

Вартість стандартного номеру на двох із балконом у готелі становить 2000 гривень.
SPA меню:
• джакузі на відкритій терасі 6 поверху
• басейн закритого типу з підігрівом (гідромасаж, шийний масаж)
• дитячий басейн (джакузі)
• фінська сауна
• римська парна
Адреса: участок Вишня, 309, Івано-Франківська обл.

Хатки на пеньках

Помешкання Хатки на пеньках розташовано у Ворохті, за 26 км від відоспаду «Пробій». До послуг гостей сад, безкоштовна приватна парковка, тераса та бар. Серед зручностей варто відзначити ресторан, спільну кухню і обслуговування номерів, а також безкоштовний Wi-Fi на всій території помешкання. У помешканні до розпорядження гостей трансфер від аеропорту та послуга оренди велосипедів. Кожен номер помешкання містить окрему ванну кімнату, певні номери також серед іншого вирізняються гарним видом на гори. До розпорядження гостей також є дитячий ігровий майданчик. У місті Ворохта та його околицях гості помешкання можуть зайнятися різними видами активного відпочинку, зокрема хайкінгом, катанням на лижах та катанням на велосипеді.

Відпочинок у Карпатах: топ-5 готелів з басейном

Вартість чотирьохмісного номеру із видом на гори у комплексі становить 2000 гривень.
Адреса: вул. Грушевського 5 , Ворохта.

Під Стріхою

Готель “Під стріхою” із сезонним відкритим басейном розташований на курорті Буковель. До послуг гостей ресторан і бар. На території облаштовано безкоштовну приватну парковку.
Усі номери оснащені телевізором. З деяких номерів відкривається вид на гори чи басейн. Усі номери налічують власну ванну кімнату з туалетно-косметичними засобами та феном.

Відпочинок у Карпатах: топ-5 готелів з басейном

Безкоштовний Wi-Fi надається на усій території готелю. Гості також можуть відпочити на терасі. У готелі є дитячий майданчик та приладдя для приготування барбекю. Для гарантії бронювання потрібна передоплата в розмірі 15% вартості проживання. 
Вартість двохмісного номеру у готелі становить 1680 гривень.

Адреса: урочище Вишня 297, Поляниця.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні