-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську журналіст Роман Турій проведе благодійний тренінг з фактчекінгу

-Реклама-spot_img
spot_img

26 липня в Івано-Франківську проведуть благодійний тренінг з фактчекінгу від журналіста Романа Турія.

Учасникам розкажуть, як перевіряти інформацію в мережі та уникати шахрайських схем. Під час тренінгу всі охочі зможуть долучитися до благодійного МЕГАГАЛКОЗБОРУ на допомогу бригаді, де служить багато прикарпатців. 

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний та волонтерський Гончаренко центр.

Там кажуть: захід вирішили провести, аби допомогти франківцям та франківкам бути більш медіаграмотними та не стати жертвами дезінформації чи шахрайських схем.

«Ми живемо в епоху інформаційної війни, яку росія послідовно реалізує, аби чинити деструктивних вплив на українське суспільство. Саме тому навички критичного сприйняття інформації та фактчекінгу потрібні всім. Ми запросили медійника та головного редактора франківської «Галки» провести відкритий тренінг із фактчекінгу та медіаграмотності. Чекатимемо на вас, буде багато практики та реальних кейсів», — діляться організатори. 

- РЕКЛАМА-

Спікер — Роман Турій, медійник головний редактор медіа про життя Івано-Франківська та області «Галка». Він розповість про те, як перевіряти інформацію в мережі, уберегтися від маніпуляцій та бути свідомим користувачем соцмереж. 

Під час заходу всі охочі зможуть долучитися до благодійного збору «МЕГАГАЛКОЗБІР». На спільно зібрані 600 000 тисяч команда медіа планує придбати пікап, РЕБ та Mavic 3T для 10-ї та 63-ї бригади, де служать багато прикарпатців. 

Благодійний тренінг проведуть у п’ятницю, 26 липня, о 16:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ). Тривалість — 2 години. Зареєструватися на захід можна за цим посиланням. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні