-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“За мужність в охороні державного кордону”: захисника Василя Атаманюка нагородили нагрудним знаком

-Реклама-spot_img
spot_img

Виконуючи завдання, Василь Атаманюк на автомобілі, яким кермував, підірвався на протитанковій міні: на війні із російськими окупантами чоловік втратив ногу та пошкодив хребет. Зараз військовий перебуває на реабілітації та поступово відновлює свої сили

22 липня 2024 року, Василю Атаманюку із Косівщини, який віддано служив у лавах Державної прикордонної служби України, вручили посвідчення та нагрудний знак «За мужність в охороні державного кордону», пише Правда.іф з посиланням на Косівську районну військову адміністрацію

«Високою відзнакою військовий нагороджений за особисту мужність та відвагу, виявлені під час виконання завдання з охорони державного кордону України», – зазначає в.о. голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак, який передав Захиснику відзнаку від Адміністрації Державної прикордонної служби України.

За дорученням начальника Косівського РТЦК та СП Ігоря Калужака начальник групи МПЗ Тарас Фенчук вручив Василю Атаманюку подяку за стійкість духу, патріотизм та мужність у виконанні нелегких бойових завдань з охорони державного кордону України.

На зустрічі із військовим староста Черганівського старостинського округу Косівської міської ради Микола Яремин подякував Василю Атаманюку за захист держави та побажав швидкого одужання.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні