-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Івано-Франківську продають «Будинок залізничників»

-Реклама-spot_img
spot_img

Шукаєте приміщення в Івано-Франківську для бізнесу? Компанія «Інвест Актив» виставила на продаж в системі «Прозорро.Продажі» чотириповерховий будинок на вул. Грюнвальдська, 17.

Добротна цегляна камениця збудована на замовлення Станиславівської дирекції залізниць у 1926 році для профспілки залізничників. Будівля має площу 1174,7 кв. м, в доброму стані. Розміщена в межах ділової частини Івано-Франківська: поруч центральний вокзал, адміністративні будинки органів міської і обласної влади, гранд-готель «Роксолана», до історичного центру – ратуші – 5 хвилин ходи.

Будинок залізничників в Івано-Франківську вул. Грюнвальдська 17 - продаж

Будинок не має статусу пам’ятки архітектури. Розроблено проєкт реконструкції будинку з добудовою і надбудовою та зі збереженням фасаду, розміщенням ліфта у зовнішніх конструкціях, що дозволить зберегти історичний конструктив. Передбачене облаштування зеленого внутрішнього дворика та літньої тераси, укриттів у підвальних приміщеннях, евакуаційного виходу для доступу технічних служб чи інкасаторів, паркувального майданчика. Реконструкція збільшить площу будівлі до 1524,86 кв. м.

Грюнвальд - біізнес-центр в Івано-Франківську, оренда
В Івано-Франківську продають «Будинок залізничників»
В Івано-Франківську продають «Будинок залізничників»

- РЕКЛАМА-

Будинок чудово підходить для офісу ІТ-компанії, банку, офісного центру, магазину чи медичного закладу.

Аукціон відбудеться 1 серпня 2024 року, пропозиції приймають до 31 липня. Стартова ціна – 49,5 млн грн. Більше дізнатися про аукціон і лот та подати пропозицію можна за цим посиланням.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні