-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Формуємо базовий гардероб із білою футболкою: прості поради

-Реклама-spot_img
spot_img

Футболка — це найбазовіша річ у гардеробі, яку необхідно мати кожній жінці. Білий колір універсальний та неперевершений, оскільки його можна поєднати з чим завгодно та носити в будь-який сезон. 

Поява білої жіночої футболки в гардеробі — перший крок до створення безлічі образів в різних стилях. Незалежно від того, надає панянка перевагу повсякденному чи офіційному стилю, такий виріб можна одягнути в будь-якому разі. Знайти ідеальний варіант для свого типу фігури, а також придбати якісні речі, які найкраще пасуватимуть саме вам, можна в магазині «SOLMAR». 

Формуємо базовий гардероб із білою футболкою: прості поради

Створення образів із білою футболкою 

Проста біла футболка — виріб, який точно стане в нагоді кожній жінці. Крім традиційного поєднання, однотонні моделі можна комбінувати з:

- РЕКЛАМА-
  • сукнею на бретельках — образ можна зробити більш ефектним завдяки солом’яному капелюшку та кросівкам,
  • вечірнім костюмом — таке поєднання може здатися екстравагантним, але сьогодні це частина модних тенденцій,
  • ультракороткий кроп-топ чудово поєднається з комбінезоном — яскраві моделі зроблять образ веселішим, пастельні відтінки додадуть ніжності, а чорні моделі завжди можна доповнити акцентними аксесуарами.

Якщо ви шукаєте універсальні поєднання, краще використовувати в образі речі базових кольорів. Також визначтеся з вирізом: V-подібний або круглий. Тут стандартні правила не діють, адже на перший план виходять уподобання жінки. Якщо ж треба візуально коригувати фігуру, то можна скористатися підказками:

  • для широких плечей більше підійде V-подібна горловина,
  • якщо плечі вузькі та є бажання збільшити декольте, то краще вибрати круглий виріз.

Oversize-футболки та моделі прямого крою зі щільної бавовни завжди виглядають ефектно та стильно.

Простота в деталях 

У тому, що універсальна біла футболка бездоганно підходить до будь-яких джинсів, штанів, спідниць і костюмів, нема сумнівів. Такий одяг є доречним будь-де: від офісного кабінету до святкового заходу. 

Найчастіше гарний, якісний одяг не потребує особливих стилістичних рішень, тому не треба обтяжувати look великою кількістю деталей. Достатньо буде акцентних прикрас (сережок, ланцюжка, браслета), сумки, а також зручного взуття. 

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні