-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатця затримали при спробі незаконного перетину кордону

-Реклама-spot_img
spot_img

Двоє закарпатців шукали охочих втекти за кордон. Дана послуга коштувала 8 тис. доларів США з людини. Під час затримання порушників був і мешканець Івано-Франківщини.

Повідомляє Правда.іф покликаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Працівники Чопського і Мукачівського прикордонних загонів зібрали повну доказову базу про функціонування протиправної схеми, за якою двоє закарпатців наживалися на охочих втекти з України.

Вони шукали “клієнтів”, поселяли їх у тимчасових помешканнях і у визначений час доставляли власним транспортом до кордону.

- РЕКЛАМА-

Оперативники затримали на території приватного будинку організатора та виконавця даної схеми. Також, затримали п’ятьох чоловіків, які були з Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей.

На момент затримання чоловіки встигли сплатити за своє переправлення аванс у розмірі 8000 доларів США, решту мали віддати після успішного перетину кордону.

Прикарпатця затримали при спробі незаконного перетину кордону

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Під час проведення обшуків, правоохоронці вилучили у переправників три автомобілі, завдяки яким здійснювалося доставлення «клієнтів» до кордону, гроші у розмірі – 16350 доларів США, 500 євро і 30000 гривень, мобільні телефони, чорнові записи, а також скануючий пристрій для пошуку сигналу gps та відеореєстратори.

Переправників затримали та вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» та обрання запобіжного заходу.

Чоловіків, які мали намір незаконно перетнути українсько-румунський кордон, після з’ясування всіх обставин буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Заходи проводилися у співпраці зі співробітниками управління стратегічних розслідувань та слідчими слідчого управління ГУНП, за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні