-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

З війни “на щиті” повернувся прикарпатець Микола Янцюк

-Реклама-spot_img
spot_img

24 липня до рідної Надвірнянської громади назавжди повернувся захисник Янцюк Микола Дмитрович.

Про це повідомив очільник громади Зіновій Андрійович, передає Правда.іф.

Микола Янцюк народився 18 березня 1976 року, проживав у селі Гвізд Надвірнянської територіальної громади. 19 липня солдат отримав поранення не сумісні з життям внаслідок скиду противником НВП з БпЛА неподалік населеного пункту Стариця Чугуївського району Харківської області.

Янцюк Микола надзвичайно добрий, чуйний, відповідальний. Він просто не міг залишатися осторонь. Він звик робити так, аби виконати обіцянку, навіть якщо для цього потрібно було зробити неможливе. І робив це – у 2023 році , щойно отримавши виклик, одягнув однострій та став на захист держави!

«Він говорив, що йде заради дітей – сина та доньок. Та нажаль нещадна війна зламала чергову українську долю. Схиляю голову перед близькими та рідними, дружиною та дітьми Захисника, в пошані до подвигу нашого земляка, адже жодні слова не зможуть вгамувати цей біль втрати. Щирі співчуття рідним та близьким, друзям та усім хто знав Героя Миколу. Вічна та світла памʼять Героям України!”, – йдеться в повідомленні.

Прощання з Героєм Янцюком Миколою Дмитровичем відбудеться 25 липня о 14:00 год с. Гвізд.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні