-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті триває підготовка до Всеукраїнської патріаршої прощі у Крилосі

-Реклама-spot_img
spot_img

У приміщенні Івано-Франківської обласної державної адміністрації 22 липня відбулося засідання організаційного комітету з нагоди проведення XII Всеукраїнської патріаршої прощі до Крилоса, яка відбудеться цьогоріч 3–4 серпня. У робочому засіданні взяв участь архиєпископ і митрополит Івано-Франківський владика Володимир Війтишин.

Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Паломництво до Крилоської чудотворної ікони Матері Божої, як і щороку, очолить Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

У засіданні взяли участь п. Світлана Онищук, о. Степан Балагура, синкел у справах духовенства і священничих родин Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ, представники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники влади Галицької територіальної громади, правоохоронці, представники ДСНС.

- РЕКЛАМА-

Під час зустрічі учасники обговорили організаційні питання щодо проведення Всеукраїнської патріаршої прощі, а також наголосили на тому, що така подія єднає та духовно підносить український народ у цей непростий час для нашої Батьківщини.

«У непрості для України часи маємо єднатись у спільній молитві за справедливий мир на нашій землі, за наших Захисників, їхні родини, за спокій в наших сім’ях», — зазначила п. Світлана Онищук.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні