-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Україна вирвала перемогу над Марокко на Олімпіаді-2024

-Реклама-spot_img
spot_img

На стадіоні “Жоффруа-Гішар” у Сент-Ет’єнні в Парижі відбувся матч другого туру футбольного турніру Олімпійських ігор 2024, в якому збірній України протистояла команда Марокко.

Команді Руслана Ротаня після поразки від Ірака (1:2) на старті турніру вкрай бажаною була перемога в грі з фаворитом групи, пише УП

На екваторі першого тайму “синьо-жовті” відкрили рахунок: Брагару в лівому куті штрафного майданчика розкачав опонента й прострілив точно на Криськіва, який відправив м’яч у ближній кут.

Україна вирвала перемогу над Марокко на Олімпіаді-2024

На жаль, після перерви арбітр призначив пенальті у ворота українців. Але на цьому проблеми не закінчилися: після перегляду VAR рефері скасував жовту картку для Салюка й показав замість неї пряму червону.

- РЕКЛАМА-

Фесюн, який вирішив реагувати по удару, не зміг нічим зарадити. Рахімі з 11-метрового зрівняв рахунок.

У компенсований час українці вдесятьох зуміли забити вдруге й вирвати перемогу. Краснопір замкнув простріл від Федора й вирвав для “синьо-жовтих” надзвичайно важливі три очки!

У третьому турі групового етапу Україна 30 липня зіграє проти Аргентини, а Марокко в паралельному поєдинку протистоятиме Іраку. Після двох турів у всіх чотирьох команд по три очки, у плейоф пройдуть перші два місця.

Олімпіада-2024. Футбольний турнір

Груповий етап. Другий тур. 27 липня

Україна — Марокко 2:1

Голи: Криськів (22), Краснопір (90) — Рахімі (64, пенальті)

Україна U-23: Фесюн — Крупський, Салюк, Батагов, Мартинюк (Сич, 75), Рубчинський, Брагару (Очеретько, 65), Криськів (Таловєров, 65), Михайленко (Федор, 78), Хлань, Сікан (Краснопір, 65).

Марокко U-23: Мунір — Хакімі, Букамір, Таргаллін, Ель-Уахді, Річардсон, Ель-Аззузі (Накач, 87), Аззальзулі, Ель-Ханнусс, Бен Сегір (Ахомаш, 87), Рахімі (Мохуб, 87).

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні