-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпаттяобленерго вимушене припинити електропостачання для КП «Житловик» у Бурштині

-Реклама-spot_img
spot_img

Унаслідок заборгованості розміром більш як 1 млн гривень, 30 липня цього року АТ «Прикарпаттяобленерго» здійснить заходи з припинення розподілу електричної енергії для ряду об’єктів комунального підприємства «Житловик» у Бурштині.

Про це пише Правда з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

Починаючи від квітня 2024 року та станом на сьогодні, КП «Житловик» боргує 796 520,18 грн. за надані послуги з розподілу електричної енергії та 308 036,77,30 грн. за перетікання реактивної електричної енергії. Загальна сума боргу складає 1 104 556,95 гривень.

Прикарпаттяобленерго неодноразово зверталося до «Житловика» з проханням сплатити вартість спожитої електроенергії та до місцевої влади щодо врегулювання проблеми, проте наразі ситуація не змінилася, сума боргу не сплачена.

У зв’язку з цим, 30 липня буде здійснено припинення розподілу електричної енергії у відповідності до підпункту 3 пункту 11.5.2 Кодексу Систем Розподілу, затвердженого Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 №310 із змінами і доповненнями. Під загрозою вимкнення можуть опинитися ряд каналізаційно-насосних станцій, очисних споруд і свердловин КП «Житловик».

Щоб не допустити надзвичайних ситуацій техногенного характеру, АТ «Прикарпаттяобленерго» закликає КП «Житловик» виконати договірні зобов’язання та погасити заборгованість.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні