-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Чому мобільний зв’язок став гіршим, навіть якщо немає відлючення світла – відповідь Мінцифри

-Реклама-spot_img
spot_img

У Мінцифри пояснили, що навіть якщо за вашою адресою є світло, ви можете перебувати в радіусі базової станції, яка перевантажена.

Навіть якщо немає відключення світла якість мобільного зв’язку інколи стає гіршою, пише Правда.іф.

Спеціалістка експертної групи нормативного забезпечення електронних комунікацій Мінцифри Надія Бабич в ефірі телемарафону пояснила, з чим пов’язане погіршення мобільного зв’язку.

“Простими словами це означає, що ви перебуваєте в радіусі базової станції, яка перевантажена. Кожна базова станція має обмежену можливість забезпечити кількість дзвінків та користування мобільним інтернетом. Тобто ви можете знаходитися в радіусі однієї станції, а коли вимикають світло, ви переключаєтесь на іншу”, – зазначила Бабич.

За її словами, у такому разі виникає перевантаження на діючу станцію.

“Тому телефон дійсно може показувати, що сигнал є, але подзвонити чи написати ви не зможете, бо мережа перевантажена”, – каже представниця Мінцифри.

- РЕКЛАМА-

Вона закликає під час відключень зменшити споживання мобільного інтернету, не завантажувати фото і відео, щоб не перевантажувати мережу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні