-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Івано-Франківська ЦМКЛ отримає два реанімобілі завдяки проєкту з Польщею

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня підписала грантову угоду з лікарнею в місті Лосіце (Польща).

В рамках міжнародного проєкту «Покращення безпеки здоров’я в Лосицькому повіті та м. Івано-Франківськ» ЦМКЛ придбає два автомобілі швидкої медичної допомоги, один з яких буде оснащено пересувним рентгенівським апаратом для швидкої діагностики пацієнтів.

Реанімобілі використовуватимуться безпосередньо для надання невідкладної медичної допомоги мешканцям міста та громади, у тому числі постраждалим внаслідок бойових дій.

«У нас нагальна проблема з транспортним забезпеченням пацієнтів із спеціалізованої допомоги, особливо хворих з інсультом та інфарктом. 15 років ми не закупляли і не оновляли реанімобілі. ЦМКЛ також передавала власні автомобілі швидкої допомоги для військових потреб у 2022-2023 рр. Тому нові реанімобілі нам зараз дуже необхідні», – пояснює директор ЦМКЛ Тарас Масляк.

Передбачається, що завдяки цьому проекту медичний персонал обох лікарень отримає нові знання та навички у сфері екстреної медичної допомоги, медичного транспорту та додаткових методів діагностики. Під час зустрічі з польськими партнерами директор ЦМКЛ Тарас Масляк також запропонував додатково обговорити можливість підписання договору про співпрацю з метою обміну досвідом у сфері догляд за пацієнтом та реабілітація.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні