-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Ліквідовують аварійну ямковість: де на Івано-Франківщини тривають ремонтні роботи

-Реклама-spot_img
spot_img

На автошляхах Івано-Франківської області розгорнулися широкомасштабні ремонтні роботи, спрямовані на істотне поліпшення дорожньої інфраструктури регіону.

Служба автомобільних доріг області повідомляє про комплексні заходи з відновлення покриття та підвищення безпеки руху. Про це повідомила голова ОВА Світлана Онищук, пише Правда.іф.

Ремонтні роботи охопили ключові автошляхи державного значення на Івано-Франківщині, зосередившись на ліквідації аварійної ямковості та покращенні загального стану доріг. За інформацією Служби автомобільних доріг, вже відновлено понад 63 тисячі квадратних метрів дорожнього покриття.

На зображенні може бути: 2 людини, гольф-кар та дорога

Цього тижня ремонтні бригади зосередили свої зусилля на трасі Р-20 Тязів – Старі Кути. Роботи з ліквідації аварійної ямковості проводяться в населених пунктах Рожнів, Новоселиця, Попельники, Живачів та Озеряни, що значно покращить якість дорожнього полотна на цій важливій магістралі.

- РЕКЛАМА-

Паралельно з ремонтом покриття, реалізується комплекс заходів для підвищення безпеки дорожнього руху. Зокрема, оновлюються пішохідні переходи, встановлюється новий світлофорний об’єкт у Надвірній на трасі Н-09 Мукачево – Львів. У Павлівці на дорозі Н-10 Стрий – Мамалига проводиться заміна бар’єрного огородження. Також по всій області відбувається заміна та встановлення нових дорожніх знаків і напрямних стовпчиків.

На зображенні може бути: 2 людини
Немає опису світлини.

Для покращення видимості та запобігання заростанню узбіч проводиться вирубка порослі та скошування трави вздовж доріг М-30 Стрий – Ізварине, Н-09 Мукачево – Львів, Н-10 Стрий – Мамалига, Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський та Р-62 Криворівня – Чернівці. Для забезпечення належного водовідведення ремонтники очищають придорожні лотки.

Особлива увага приділяється ремонту мостових споруд. У селі Стопчатів на трасі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський триває капітальний ремонт мосту. На цій же дорозі у селі Підгайчики проводиться ремонт ще одного мосту за рахунок коштів з експлуатаційного утримання.

На зображенні може бути: 1 особа та дорога
На зображенні може бути: 2 людини, скутер, дорога та трава
На зображенні може бути: 1 особа та дорога

Додатково виконуються берегоукріплювальні роботи підмостового русла, що підвищить стійкість мостових конструкцій до природних факторів.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні