-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Суд покарав коломиянку, яка незаконно брала компенсацію за переселенку

-Реклама-spot_img
spot_img

Коломиянка кілька місяців отримувала компенсацію за безкоштовне розміщення внутрішньо переміщеної особи і не повідомила у міськраду, коли переселенка виїхала за кордон. Коломийський міськрайонний суд визнав її винною у шахрайстві, пише КУРС.

Як йдеться у вироку суду, жінка отримувала компенсацію від Товариства Червоного Хреста України за безкоштовне розміщення внутрішньо переміщеної особи. 8 січня 2023 року жінка, яка в неї жила, виїхала за кордон. Однак коломиянка не повідомила про це міську раду і продовжила отримувати компенсацію. Протягом січня – серпня 2023 року вона неправомірно отримала  3996,08 гривень.

Коломийський міськрайонний суд затвердив угоду між обвинуваченою та Товариством Червоного Хреста України.

Відповідно до угоди суд визнав жінку винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 190 КК України, та призначив їй покарання у вигляді 34 тис. грн  штрафу та одного року позбавлення волі.

- РЕКЛАМА-

На підставі ч. 1 ст. 70 КК України, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим покаранням, визначив остаточне покарання: один рік позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України суд звільнив жінку від відбування призначеного покарання, встановивши один рік іспитового терміну.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні