-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Новим головою Івано-Франківської РВА стане ветеран війни, а не працівник ТЦК – голова ОВА

-Реклама-spot_img
spot_img

Кабмін погодив призначення на посаду голови Івано-Франківської районної військової адміністрації ветерана війни Романа Боднара.

Тепер призначення Романа Боднара на цю посаду має підписати Президент України. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук під час етеру на ОТБ Галичина, пише Бліц-Інфо

“Роман Боднар – наш захисник, який служив у 109 гірсько-штурмовому батальйоні 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, отримав дуже важке поранення, перебував на лікуванні. Він був моїм радником. Коли я побачила гарну синергію, запропонувала йому очолити Івано-Франківську РВА і дуже вдячна, що він прийняв це запрошення. Наші захисники мають долучатися до роботи органів влади та місцевого самоврядування. Вони мають безліч хороших ідей і знають ціну нашої перемоги. Він пройшов усі відповідні співбесіди, його вже погодили в Кабміні і очікуємо на підпис Президента”,- каже Світлана Онищук.

Очільниця ОВА також спростувала інформацію, яка зʼявилась у соцмережах та деяких ЗМІ, що Роман Боднар працював у ТЦК.

“Я побачила фейкову інформацію про нього. Коли дають фотографію іншої людини, теж Романа Боднара, який є просто однофамільцем і який справді свого часу працював у ТЦК. Тому закликаю всіх ретельніше перевіряти інформацію, яку поширюєте”, – наголосила голова. 

Світлана Онищук також зауважила, що Роман Боднар не єдиний ветеран війни, який очолює РВА у нашій області. Зокрема головою Надвірнянської РВА є Петро Хмельовський, який теж служив у ЗСУ.

- РЕКЛАМА-

Нагадаємо, що у серпні 2023 року Президент звільнив з посади голови Івано-Франківської райдержадміністрації Олександра Ярощука, за появу на роботі у стані сп’яніння.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні