-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську розпочали кримінальне провадження через бійку в автобусі. ВІДЕО

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-франківські поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб.

Про це інформують в поліції Івано-Франківської області.

Конфлікт у громадському транспорті між пасажирами трапився вчора, близько 18:00 години. Молодики курили електронну сигарету в автобусі. А після зауваження, яке їм зробили водій та інші пасажири, почалась сутичка. З приводу даного інциденту триває досудове розслідування.

Поліцейські Івано-Франківського РУП встановили особи учасників події. Опитали водія та свідків конфлікту.

- РЕКЛАМА-

Вони розповіли, що троє молодиків, що їхали в комунальному автобусі № 58, відчинили вікно і почали курити. На зауваження водія та інших пасажирів відреагували агресивно. А коли керманич попросив їх вийти з автобуса, почався конфлікт, в результаті якого потерпів 39-річний мешканець Івано-Франківська. Йому завдали декілька ударів в обличчя та по тілу. Поліцейські відібрали у потерпілого заяву.

Одного з фігурантів правоохоронці виявили за місцем проживання. Молодика доставили в Івано-Франківське РУП. Свою вину він визнав. На момент конфлікту 19-річний підозрюваний був у нетверезому стані.

Слідчі Івано-Франківського РУП розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від п’яти років обмеження волі або ж до чотирьох років ув’язнення. Тривають слідчі дії.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні