-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

-Реклама-spot_img
spot_img

Завершення літа – це чудова нагода провести час із родиною. Прикарпаття, відоме своїми мальовничими пейзажами та затишними готелями у паркових зонах, є ідеальним місцем.

Версії підготували для вас добірку топ-5 найкращих готелів у парковій зоні, де ви зможете насолодитися останніми теплими днями.

Оптіма Парк Готель

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

Поєднання чарівної атмосфери Карпатських передгір’їв з європейським сервісом робить перебування в «Оптіма Парк Готель» по- справжньому незабутнім. Готель пропонує 79 сучасних номерів, кожен з яких відрізняється комфортом та інноваційним підходом до дизайну.
Вдале розташування готелю поряд з міським озером і парком створює ідеальні умови для відпочинку. Ця зона є однією з найкращих у місті, і можливість провести час в такому мальовничому місці стане приємним бонусом.
«Оптіма Парк Готель» надає широкий спектр додаткових послуг, серед яких ресторан, бар, конференц-зал, сауна та кімнати відпочинку. Це робить готель ідеальним як для бізнес-подорожей, так і для сімейного відпочинку. На затишній терасі ресторану можна насолоджуватися приємною компанією, смакуючи келих вина або десерт, спостерігаючи, як діти весело граються на майданчику поруч.

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

Дитячий майданчик, обладнаний гойдалками, гіркою та багаторівневими конструкціями, забезпечує гармонійний розвиток дитини та залишає лише найкращі враження від часу, проведеного в готелі.

- РЕКЛАМА-

За стандартний номер на двох у готелі ви заплатите 2200 гривень.
Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Мазепи, 146

Бронювання готелю:
+380 (67) 343 1582
[email protected]
Ресторан:
+380 (50) 433 1937
[email protected]
Гриль-Бар:
+380 (50) 338 6524

Дикий мед

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

Відпочинковий комплекс “Дикий мед” розташований в селі Татарів, на території Карпатського природного парку поряд із живописними гірськими річками Женець та Прут. Також на території садиби “Дикий мед” знаходиться колиба. Затишний зал зустрічає гостей теплом вогнища і оригінальними стравами. Масивні стіни, добротні дерев’яні столи і лавки, старовинні предмети народного побуту створюють відчуття особливого затишку.

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

Для дітей в садибі створена спеціальна казкова лісова галявина, де розміщена “хатинка на курячій ніжці”, гойдалки і ще багато атракціонів. Загалом тут пропонують гостям 22 номери різної категорії.
За стандартний номер на двох ви заплатите 2500 гривень. У вартість включений сніданок.

Адреса: с. Татарів, вул. Женецька, 3 (урочище Женець, 696), Івано-Франківська обл.

Готель “Піги”

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

Помешкання розташоване в Татарові, за 21 км від водоспаду Пробій. До послуг гостей – сезонний відкритий басейн, безкоштовна приватна парковка, тераса та бар. У готелі також є ресторан і зручності для приготування барбекю. Гості можуть скористатися цілодобовою стійкою реєстрації, трансфером з/до аеропорту, обслуговуванням номерів і безкоштовним Wi-Fi.
Для дітей на території готелю облаштований ігровий майданчик. Також гості можуть відвідати «Музей етнографії та екології Карпат», який розташований за 23 км від готелю.
За стандартний двомісний номер ви заплатите 2450 гривень.
Адреса: вулиця Пігівська 2, с. Татарів.

Козацький острів

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

У відпочинковому комплексі «Козацький Острів» вам запропонують затишні колиби та альтанки на воді, просторий зал для заходів до 450 осіб, дитячий майданчик і навіть сеанс бджолотерапії. Бджолотерапія – це один із напрямків апітерапії, де пацієнт контактує з бджолиною сім’єю, що знаходиться у вулику. Лежачи на спеціальних вуликах-лежанках, людина отримує тепло, яке бджоли виділяють для зігрівання свого потомства. Бджоли, будучи біоенергетично активними, допомагають збалансувати та відновити роботу всіх органів, сприяючи підвищенню працездатності, відчуттю легкості та свіжості.
Для найменших гостей тут облаштований зоокуточок, де можна побачити черепах, фазанів, папуг, голубів, оленів, павичів і кроликів.

Топ-5 готелів

Двохкімнатний номер із балконом у готелі вам обійдеться у 800 гривень.
Відпочинок у еко-будиночку вам обійдеться у 1200 гривень.
Адреса: Івано-Франківська область, Тисменецький район, село Чорнолізці, вул. Панська 1

Вільні вітри

ТОП-5 готелів Прикарпаття у парковій зоні

Помешкання «Вільні Вітри» розташовано в Осмолоді. До послуг гостей бар та зручності для приготування барбекю. У помешканні також є ресторан, тераса сауна та облаштоване місце для гри в настільний теніс. А ще цілодобова стійка реєстрації, трансфер з/до аеропорту, обслуговування номерів та безкоштовний Wi-Fi на всій території помешкання.
Двохмісний номер із видом на гори вам обійдеться у 4000 гривень. В ціну включене перебування у спа.
Адреса: Урочище Лютошари, 1, Осмолода, Рожнятівський район, Івано-Франківська область.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні