-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Не витримало серце у військового з Франківщини Володимира Красовського

-Реклама-spot_img
spot_img

16 серпня 2024 року помер 38-річний військовослужбовець з Калуської громади Володимир Красовський. Боєць був учасником АТО, долучився до лав війська під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Про смерть воїна повідомив у Facebook голова Калуської громади Андрій Найда.

“Перестало битися серце мужнього воїна, патріота своєї рідної землі Володимира Красовського. Висловлюємо наші співчуття рідним, близьким, побратимам померлого. Щира вдячність та низький уклін мужньому воїну за безмежну любов до України”, — йдеться у дописі.

Володимир Красовський воював з 2015 року. Чоловік добровольцем пішов на фронт. Боронив українські землі у складі 95 десантно-штурмової бригади. Разом із побратимами побував у “найгарячіших точках” країни. Під час бойового завдання був поранений. Це призвело до інвалідності.

На початку повномасштабного вторгнення РФ Володимир Красовський долучився до лав Збройних сил України. Хотів боронити країну на передовій, проте за станом здоров’я проходив службу в одному з підрозділів у тилу.

“Та поранення давало про себе знати. У Володимира почалися ускладнення з ногами. У квітні він знову переніс операцію. Та серце мужнього воїна не витримало”, — пише Андрій Найда.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні