-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Львівські десантники під час операції у Курській області затрофеїли новітній російський танк

-Реклама-spot_img
spot_img

Бійці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади затрофеїли новітній російський танк у Курській області. Окупанти покинули техніку без бою.

Про це йдеться на сторінці бригади, передає Правда.іф.

Українські десантники під час операції у Курській області затрофеїли новітній російський танк Т-90М “Прорив”. Росіяни покинули його без бою, однак перед цим довели до технічної несправності.

“Десантники 80-ки швидко оцінили та освоїли “аналоговнєтну” техніку, відремонтували, завели і тепер машина війни, нищитиме своїх творців на боці України”, – йдеться в описі до відео. 

Що відомо про львівську “вісімдесятку”

80-та окрема десантно-штурмова бригада – військове з’єднання у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ. Навесні 2014 року серед перших була піднята для відбиття російської агресії, підрозділи були направлені на північно-східні кордони України. Військовослужбовці бригади взяли участь у першому бою війни на Донбасі – 13 квітня 2014 року під Семенівкою, згодом вони брали участь у боях за Слов’янськ. Із 2016 року бригада була переформована на десантно-штурмову і отримала танковий підрозділ.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні