-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На «гачок» аферистів потрапив 42-річний житель Бурштинської ТГ

-Реклама-spot_img
spot_img

До галицьких поліцейських звернувся 42-річний житель Бурштинської громади з повідомленням про шахрайство. Чоловік розповів, що до нього зателефонував нібито співробітник служби безпеки банку.

«Банкір» запевнив потерпілого, що його банківську карту заблоковано. Про це йдеться на сайті ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області, пише Правда.іф.

42-річний житель Бурштинської громади розповів, що до нього зателефонував нібито співробітник служби безпеки банку і повідомив, що його банківську карту заблоковано.

А для розблокування необхідно було виконати декілька операцій. Зокрема, підтвердити пін-код, який надіслано у смс-повідомленні. Заявник так і зробив. Опісля виявив списання з рахунку – 65 000 гривень.

- РЕКЛАМА-

Цю подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують, якщо телефонують невідомі особи, які повідомляють про підозрілу активність, блокування картки або ж спробу списання коштів, а на додачу просять ваші персональні дані – кидайте слухавку, це – шахраї. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні