-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

До Гошівського монастиря на Прикарпатті привезуть мощі  святої Терези з Лізьє

-Реклама-spot_img
spot_img

На Івано-Франківщину до Гошівського монастиря везуть мощі (саркофаг) св. Терези з Лізьє (Терези від Дитяти Ісуса і Святого Лику). Вони пробудуть тут неповну добу.

Про це повідомив Гошівський Монастир Отців Василіян, пише Правда.іф.

30 серпня до Гошівського монастиря привезуть мощі (саркофаг) св. Терези з Лізьє (Терези від Дитяти Ісуса і Святого Лику). Зустріч святих мощей та початок нічних молитовних чувань біля них у храмі запланована на 18:00. А вже наступного дня о 9 ранку мощі відбудуть далі. 

Св. Тереза з Лізьє — католицька богословка та свята, монахиня-кармелітка, одна із чотирьох жінок, удостоєних титулу Учитель Церкви. Прожила тільки 24 роки, але стала святою, шанованою у різних куточках світу. Її книга “Історія однієї душі”, що була видана за рік після смерті Терези та передавала її приховане внутрішнє життя, несподівано здобула неймовірний успіх.  Ще на початку ХХ століття її переклали на всі провідні мови світу. Цю святу вважають також покровителькою місій, хворих на СНІД і туберкульоз.

- РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні