-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Надвірній мотоцикліст збив літнього чоловіка, той помер у швидкій

-Реклама-spot_img
spot_img

Смертельна автопригода мала місце у Надвірній 19 серпня близько 14:15. Відомо, що водій автомобіля «ВАЗ 2101» зупинився на правому краї проїжджої  частини  та переходив дорогу.

В цей момент назустріч йому рухався мотоцикліст, який лівою передньою частиною мотоцикла вчинив наїзд на  чоловіка.

У результаті 76-річний пішохід, мешканець Надвірної,  від отриманих травм помер по дорозі до лікарні. Мотоцикліста та його пасажира доставили до лікарні. Йдеться про мешканців села Гвізд – 2008 та 2006 років народження. Вони обидва під час аварії впали на проїжджу частину дороги. Про це пише Правда.іф з посиланням на пресслужбу поліції Івано-Франківської області.

Водій тверезий.  

- РЕКЛАМА-
У Надвірній мотоцикліст збив літнього чоловіка, той помер у швидкій

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварії. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.  

За цим фактом  розслідується  кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу  України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Поліція закликає водіїв неухильно виконувати вимоги Правил дорожнього руху. Зокрема будьте уважними за кермом, дотримуйтесь безпечної швидкості руху, дистанції та інтервалу, не порушуйте правила обгону, проїзду пішохідних переходів та перехресть, уникайте ризикованих маневрувань та користуйтесь пасками безпеки.

У жодному разі не сідайте за кермо без  водійського посвідчення. 

Звертаємось до батьків підлітків з проханням вживати усіх необхідних заходів для запобігання нещасних випадків з дітьми на дорогах:

  • перш ніж купувати дітям мопед, скутер чи мотоцикл подумайте, чи зможе ваша дитина безпечно ним керувати;
  • не дозволяйте дітям до 16 років сідати за кермо мопеда, а також дітям від 16 років, які не мають посвідчення водія відповідної категорії.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні