-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Суд виніс вирок рецидивісту за побиття двох поліцейських на Буковелі

-Реклама-spot_img
spot_img

Яремчанський міський суд засудив мешканця Чернігівщини до 3 років обмеження волі за побиття двох патрульних поліцейських на території гірськолижного курорту “Буковель”.

9 серпня Яремчанський міський суд розглянув справу про напад на правоохоронців, що стався минулого року на території гірськолижного курорту “Буковель”. Згідно з матеріалами справи, інцидент відбувся 28 серпня 2023 року близько першої години ночі.

За даними суду, “о першій ночі 28 серпня 2023 року Дениса Барабаша у стані алкогольного сп’яніння доставили у приміщення поліцейської станції, розташованої на паркінгу «Буковеля» у селі Поляниця Надвірнянського району”. У приміщенні відділку ситуація загострилася. Суд встановив, що обвинувачений “спочатку вдарив кулаком в обличчя капрала поліції, а через кілька годин – завдав удар головою лейтенанту УПП в Івано-Франківській області”.

Під час судового засідання Денис Барабаш визнав свою провину. Суддя Наталія Єрмак, розглянувши всі обставини справи, “визнала Дениса Барабаша винним в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків”.

- РЕКЛАМА-

Суд призначив покарання у вигляді 2,5 років обмеження волі. Додатково до цього терміну було додано 6 місяців обмеження волі з попереднього вироку Ічнянського районного суду від 27 січня 2023 року за інший злочин.

Суд взяв до уваги той факт, що “обвинувачений відшкодував потерпілим заподіяну шкоду і останні не мають до нього претензій”.

Вирок Яремчанського міського суду не є остаточним. Як зазначено у повідомленні, “на вирок Яремчанського міського суду можуть подати апеляцію”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні