-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

За два тижні у прокаті фільм про Яремчука зібрав понад 6 млн грн

-Реклама-spot_img
spot_img

Станом на вівторок, 20 серпня, фільм “Яремчук: Незрівнянний світ краси” зібрав в українському прокаті понад 6 мільйонів гривень.

Про це інформує компанія-дистриб’ютор FILM.UA Distribution, пише Правда.іф.

Вказано, що кількість проданих квитків сягнула 38 486, а касові збори склали 6 098 292 грн. 

“Дякуємо всім, хто вже підтримав українське кіно переглядом та розповів про нього близьким. Прокат триває, тож продовжуйте досліджувати історію легенди української попсцени в кінотеатрах вашого міста”, – йдеться у повідомленні. 

Фільм “Яремчук: Незрівнянний світ краси”

Режисером фільму став Артем Григорян. Ідею та продюсування стрічки взяла на себе Марія Яремчук, донька Назарія Яремчука. Стрічка розкриває не лише історію Яремчука, а й показує культурну атмосферу 1970-1980-х років в Україні.

“Документальна біографічна драма показує історію Назарія Яремчука – першої української попзірки. Перемога на конкурсі “Пісня-71” з “Червоною рутою”, загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами, виступи в Чорнобилі – через спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки фільм розповідає про його життя та шлях до міжнародної слави”, – йдеться у синопсисі. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні