-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті молодь допомагає матері загиблого пілота Степана Тарабалки з ремонтом оздоровчого центру

-Реклама-spot_img
spot_img

Оздоровчий центр «Тепло крилатої душі» у селі Ценява відкрила мати загиблого пілота Степана Тарабалки – пані Наталія. Волонтери «Будуємо Україну разом» допомагають відновлювати одне з приміщень центру.

Працюватимуть вони до 27 серпня тому запрошують усіх охочих долучитись до спільної праці, йдеться у сюжеті НТК.

Анастасія із Запоріжжя вже три роки навчається в Івано-Франківську здобуває фах психологині. Для дівчини це вже другий бур табір. Вперше волонтерила у Дрогобичі тепер на Коломийщині.

Це мій спосіб віддячити військовим, тому що це центр для реабілітації військових і це мінімум який я можу зробити, – говорить Анастасія.

Разом з нею працюють волонтери з інших куточків України та за кордону. Загалом 10 осіб.

У нас є хлопець який приїхав з Німеччини, – ділиться Тетяна Симкович, адміністраторка БУР-табору в Ценяві. – У нас є ціль залучити щонайменше 10 місцевих волонтерів. Якщо приїде 10-20-30, то ми супер-зрадіємо і точно знайдемо кожну роботу.

- РЕКЛАМА-

Основна робота – це облаштування чотирьох кімнат для стаціонарного перебування відвідувачів оздоровчого центру на другому поверсі. На подвір’ї установи планують пошпаклювати стіни і зробити стелю.

Запросила бурівців у Ценяву мама Героя України Наталія Тарабалка, засновниця оздоровчого центру «Тепло крилатої душі» та очільниця громадської організації «Пізнай свою мрію імені Степана Тарабалки».

За словами жінки, вона була вражена бажанням української молоді гуртуватись і допомагати.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні