-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Востаннє у рідній Болехівській громаді зустріли відважного захисника Миколу Смоляка

-Реклама-spot_img
spot_img

Болехівщина прощається з Героєм, який віддав життя за Батьківщину.

Микола Ярославович, відданий захисник України, повернувся до рідного Гузієва на Болехівщині востаннє. Воїн, який віддав своє життя за свободу та незалежність держави, був зустрінутий земляками з глибокою скорботою та шаною. Про це пише Правда.іф з посиланням на Болехівську міську раду.

Траурна процесія розпочалася з в’їзду до Болехова, де жителі міста та Гузіївського старостинського округу на колінах зустріли тіло загиблого воїна. Десятки автомобілів з українськими прапорами приєдналися до кортежу, супроводжуючи Героя додому.

У рідному селі Гузієві Миколу Ярославовича зустріли односельці, духовенство та прихожани. Вздовж дороги люди створили живий ланцюг, встеливши шлях до дому Героя квітами та лампадками.

- РЕКЛАМА-

Декан Болехівського деканату УГКЦ, отець Василь Дзяйло, під час панахиди зазначив:

“Ми з вами кажемо, що Герої не вмирають! Але бачимо, що вмирають щоденно. Перед Днем незалежності ми бачимо ціну нашої незалежності. Наш Герой Микола віддав стукіт свого серця за те, щоб ми жили.”

Микола Ярославович залишив після себе матір, дружину, дітей та сестру. Лише два місяці тому родина попрощалася з батьком Героя, Ярославом.

Поховання захисника відбудеться 22 серпня о 15:00 на місцевому кладовищі. Громада закликає всіх прийти віддати шану та провести Героя в останню путь.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні