-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Франківський суд виніс вирок колаборантці

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківський міський суд виніс вирок від 20 серпня 2024 року жінці, яку визнали винною за колабораційну діяльність.

Повідомляє Правда.іф покликаючись на Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області.

Жінку визнали винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.111, ч.5 ст.111-1, ч.1 ст.70 КК України, та призначено остаточне покарання – позбавлення волі на строк п`ятнадцять років з конфіскацією усього майна та з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, на строк п’ятнадцять років.

Строк відбування покарання обвинуваченій ухвалено обчислювати з моменту її фактичного затримання для відбуття покарання за даним вироком.

- РЕКЛАМА-

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Вирок може бути оскаржено шляхом подачі апеляційної скарги до Івано-Франківського апеляційного суду через Івано-Франківський міський суд протягом тридцяти днів з дня його оголошення.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні