-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Косові пенсіонер підробив документи на авто

-Реклама-spot_img
spot_img

Косівський районний суд виніс вирок місцевому мешканцю, якого звинувачують у підробленні документів.

Як ідеться у вироку суду, пенсіонер вчинив пособництво при підробленні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. А згодом використовував завідомо підроблений офіційний документ, пише Правда.іф.

У 2020 році він здійснив реєстрацію автомобіль марки «Volkswagen Golf» із свідоцтвом про реєстрацію зазначеного транспортного засобу.

Надалі, щоб уникнути відповідальності за керування транспортним засобом без дозволу, вирішив отримати копію свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

- РЕКЛАМА-

З цією метою у червні 2023 року зв’язався із невстановленою слідством особою, стосовно якої проводиться досудове розслідування,  та яка запропонувала придбати підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу встановленого зразка.

Через інтернет він увійшов у змову із невстановленою особою та замовив за обумовлену ціну свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Повідомив інформацію щодо ідентифікаційних ознак вказаного свідоцтв автомобіля «Volkswagen Golf», таким чином надав засоби та сприяв підробленню офіційного документа. У подальшому, невстановлена особа виготовила свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу на автомобіль «Volkswagen Golf» та передала на відділення AT «Укрпошта», що в селі Іспас Вижницького району Чернівецької області, яке чоловік особисто отримав та використовував у власних цілях.

Всі зображення, крім серії, номеру бланка, реквізитів виробника та персоналізації виконані плоским способом друку, серія, номер бланка, реквізити виробника та персоналізація виконані термосублімаційним способом друку за допомогою засобів оперативної поліграфії.

А 17 червня 2024, близько 13:07, підсудний на ділянці автодороги Т0904 сполученням «Озеряни-Кути» по вул. Кобилянської в селищі Кути Косівського району Івано-Франківської області, під час зупинки працівниками поліції для перевірки документів, показав підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Інспектор Косівського РВП ГУНП в Івано-Франківській області виявив ознаки підробки вказаного документа та вилучив його.

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання – 9350 грн штрафу. Також з нього стягнуть понад 6 тис грн за проведення судової експертизи.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні