-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську передав генератор для прифронтової лікарні

-Реклама-spot_img
spot_img

Благодійність як основа. Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську продовжує допомагати тим, хто цього потребує. Цього разу доброчинці передали генератор для прифронтової лікарні в Слов’янську. 

«Україна сьогодні переживає дуже непростий та складний час. Завдання кожного – це допомога нашим захисникам, які боронять нашу державу, віддають своє останнє – життя, за те, щоб ми мали можливість перебувати і жити на вільній українській землі. Сьогодні волонтерський штаб «Українська команда» відправляє чергову допомогу на схід у вигляді генератора. Цей генератор поїде в прифронтову лікарню в Словʼянськ, Донецької області»,- розповідає Андрій Монастирський, керівник волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську.

Доброчинець волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську Роман Хомен розповідає, вони активно долучаються до допомоги захисникам. Це вже 23 – ій генератор, який вдалось передати, інформує РАІ.

«Окремим видом діяльності нашого волонтерського штабу «Українська команда» є забезпечення наших військових, навіть не тільки військових, генераторами, засобами освітлення. То це вже 23-ій генератор, який їде в прифронтову лікарню. Хочу подякувати всім тим, хто долучаються до допомоги. Волонтерський штаб «Українська команда» завжди долучається до потреб наших військових».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні