-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Інформація “подається однобоко” – військовий про будівництво реабілітаційного центру в Івано-Франківську. ВІДЕО. ФОТОРЕПОРТАЖ

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні в Івано-Франківську відбулась акція щодо подальшої долі сквера біля міського озера, розвитку міських громадських просторів з урахуванням довгострокових інфраструктурних потреб військових та містян. Ініціювали її діючі військовослужбовці.

Військовий майор Руслан Колішенко, який проходить службу у івано-франківській 114 бригаді тактичної авіації, разом з побратимами повідомили своє бачення щодо будівництва реабілітаційного центру поруч з міським озером, пише Правда.іф.

Інформація "подається однобоко" - військовий про будівництво реабілітаційного центру в Івано-Франківську. ВІДЕО. ФОТОРЕПОРТАЖ

Військовослужбовці надіються, що громада їх почує і підтримає, оскільки, за його словами, інформація про забудову “подається однобоко”.

“Військові за те, щоб будівництво реабілітаційного центру ні в якому разі не впливало на зелені зони міста. І в представленому проекті була б максимальна кількість зелені, можливість її примножити та облагородити, зробити цю ділянку новою окрасою Франківська. А для хлопців, які будуть проходити тут реабілітацію, – можливість інтегруватись у супільство, щоб не викидати військових десь за межі міста”, – каже військовий.

Метою заходу називають об’єднання містян та ініціаторів проекту, знайти точки компромісу та забрати тригерні точки конфлікту.

“Ми уникаємо будь-яких провокацій, тільки доносимо свою точку зору”, – додає Руслан Колішенко

- РЕКЛАМА-

Військові напишуть вже третє звернення до міської ради, яке повторить перші два:

“Виступаємо за ідею створення реабілітаційного центру у даній зоні. Не пропагуємо будівництва житлової зони. В мене є інформація, що така забудова не передбачається. Але військові не є власники цієї території. Ми тільки спостерігаємо, готові контролювати і долучитись до активіських процесів, щоб в кінцевому результаті отримати достойне місце для відпочинку і реабілітації цивільних та військових громадян”.

Руслан Колішенко переконаний, що інформація про те, що це буде реабілітаційний центр площею 500 м.кв., який нічого не вирішить в місті, не є правдивою. А те, якої він буде площі і які функції виконуватиме, можна прописати в інвестиційному договорі.

Відео та фотографії Богдана Савлюка

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні