-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“Ми дійсно відвикли від того, що треба відповідально ставитися до повітряної тривоги”, – Заремба

-Реклама-spot_img
spot_img

Очільник Богородчанської громади Ростислав Заремба звернувся до мешканців на тлі російського масованого удару 26 серпня.

Про це інформує Правда.іф.

“Наша громада, як і область та вся країна пережила одну з наймасштабніших ворожих атак. Я не уповноважений коментувати наслідки цієї атаки. Тому дочекайтеся офіційної інформації . Єдине, що скажу, ми не маємо втрат серед наших мешканців”, – сказав Заремба у відеозверненні. 

Окрім того, очільник громади закликав не нехтувати сигналами тривоги, та додав, що не варто забувати, що ми живемо в умовах реальної війни.

“Ми дійсно відвикли від того, що треба відповідально ставитися до сигналів повітряної тривоги. І хочу додати, що ніде, в жодному місті, чи селищі нашої держави ніхто не збудує достатньо укриттів, чи бомбосховищ для всього населення. У нас в Богородчанах ніколи не було і не має повноцінного бомбосховища, яке б мало бути за стандартами. Тому ми використовуємо підвали багатоповерхівок, як укриття…Кожен за цей час вже мав визначити для себе найбільш безпечне місце”, – каже Заремба.

Детальніше у відео:

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні