-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“…А вона в Остіні, а вона Хотіні…”: прикарпатський гурт KALUSH випустив новий трек “А вона”

-Реклама-spot_img
spot_img

Новий трек KALUSH є особливо значущим, адже він був створений Олегом Псюком на честь Дня народження його дівчини, ставши вже другою композицією, яку він присвятив коханій.  

“А вона” – це ніжна і водночас енергійна композиція, що передає всі грані справжнього кохання. У пісні відображено, як важливо мати поруч людину, яка не лише надихає, але й підтримує у будь-якій життєвій ситуації й завжди поряд. 

“Це пісня присвячена моїй дівчині, моїй Білобровій, на честь її Дня народження. В ній я описую кожний аспект, кожну деталь і все про неї. Послухайте, в цій пісні є дуже багато цікавих деталей.” – коментує новий трек Олег Псюк.

Трек “А вона” став своєрідним продовженням історії кохання, розпочатої в попередній пісні, яку Олег присвятив Олександрі. В цій композиції слухачі можуть відчути, як міцніють стосунки між двома людьми, як вони стають ближчими, розділяють разом всі життєві радощі та виклики. Кохана не лише підтримує у всіх починаннях, але й активно бере участь у житті Олега, розділяючи всі його емоції та переживання.

- РЕКЛАМА-

Трек вже доступний на всіх музичних платформах. Слухайте і поринайте у світ справжнього кохання разом з KALUSH.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні