-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Піца та доставка від піцерії-ресторану Virtuoso: справжня неаполітанська традиція в Івано-Франківську

-Реклама-spot_img
spot_img

Virtuoso – це унікальна піцерія-ресторан, який дарує кожному справжній смак неаполітанської піци, приготованої на дровах у справжній печі. Кожна піца, яку ви тут скуштуєте, створена з величезною любов’ю до італійських традицій та з використанням лише найкращих інгредієнтів.

Концепція закладу

Як розповідає керуючий закладом Андрій Мельник, основу піци Virtuoso складає тісто, що виготовляється на заквасці, з додаванням італійського борошна «Caputo».

«Після цього тісто проходить тривалу ферментацію протягом доби, завдяки чому стає неймовірно пухким і з характерними пористими краями. Усе це надає піці особливого смаку і текстури, які важко забути», – розповідає п.Андрій.

Різноманіття смаків

У меню закладу Virtuoso представлено 20 видів піци, що задовольнять смаки будь-якого гурмана. У закладі пропонують як піци, що сподобаються дітям, так і більш складні, авторські варіанти для дорослих від шеф-кухаря. Для тих, хто віддає перевагу вегетаріанським стравам, також знайдуться спеціальні пропозиції.

«Вся наша піца готується вручну, тісто розтягується до стандартного розміру – 30 сантиметрів. Випікається вона в печі при температурі 480 градусів, що забезпечує ідеальну скоринку та ніжну серединку, – говорить Андрій Мельник.

- РЕКЛАМА-

 

Доставка від Virtuoso

Якщо ви хочете насолодитися піцею вдома чи в офісі, то «Virtuoso» пропонує Вам зручну доставку. Ви можете замовити не лише піцу, але й інші страви з кухні та напої з бару (окрім алкогольних).

Вся доставка здійснюється в межах міста Івано-Франківськ, включаючи райони до моста на Пасічну, аеропорт та ТЦ «Велес». Для замовлень у радіусі 4 км доставка є безкоштовною.

Зробити замовлення можна через сайт https://virtuoso.choiceqr.com/ або зателефонувавши на 0957000180.

Акції та бонуси

Зараз у Virtuoso діє спеціальна акція: при замовленні трьох піц – четверта у подарунок! А подарункова піца – це смачна м’ясна піца, яку одразу полюблять усі ваші друзі та родина!

Підсумуємо

Піцерія-ресторан «Virtuoso» – це місце, де поєднуються традиції, майстерність та найкраща якість. Незалежно від того, чи хочете ви насолодитися піцою у затишному закладі, чи замовити її з доставкою додому, «Virtuoso» завжди забезпечить вам незабутній гастрономічний досвід. І вам захочеться ще…

Контакти:

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні