-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатець із фальшивим посвідченням офіцера ЗСУ переправляв за кордон ухилянтів

-Реклама-spot_img
spot_img

На Закарпатті судитимуть прикарпатця, який переправляв за кордон ухилянтів та використовував при цьому підроблене посвідчення офіцера ЗСУ.

За інформацією поліції Закарпаття, у червні ліквідували канал переправлення через кордон чоловіків. Під час слідства з’ясувалося, що до організації схеми причетний 44-річний житель Івано-Франківської області.

Так, двох своїх клієнтів з Львівщини до Закарпаття він доставив на власному авто. Для цього він придумав легенду, що нібито вони їдуть за автівкою для військових, а для переконливості під час перевірок показував підроблене посвідчення офіцера ЗСУ. За такі “послуги” він брав 5 500 євро з особи.

Переправника разом з клієнтами поліцейські затримали у селі Вишково Хустського району. Чоловіка взяли під варту та помістили в СІЗО, де він зараз перебуває.

- РЕКЛАМА-

Дії 44-річного жителя Івано-Франківщини слідчі Хустського районного управління поліції кваліфікували за ч. 3 ст. 332 та ч. 4, 5 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Окрім цього йому інкримінують ч. 2 ст. 353 КК України (самовільне присвоєння владних повноважень та звання службової особи, поєднане із вчиненням суспільно небезпечного діяння, пов’язане з використанням службового посвідчення працівника правоохоронного органу). Наразі досудове розслідування у справі завершено.

Справу скерували до суду. За скоєне йому загрожує до дев’яти років ув’язнення.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні