-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Триває реєстрація на 11th Frankivsk Half Marathon

-Реклама-spot_img
spot_img

6 жовтня 2024 року у Франківську пройде 11th Frankivsk Half Marathon. Реєстрація вже стартувала. Цьогоріч вже традиційно для учасників доступно 9 дистанцій – від півмарафону до 100 метрів дитячого забігу.  Благодійну дистанцію BLAGOбіг у 2 км присвячено засновнику півмарафону, воїну ЗСУ Сергію Караванцю, який зник безвісти у боях на Луганщині в травні 2022 року.

Frankivsk Half Marathon – щорічна бігова подія Івано-Франківська, яка розпочалася у 2014 і жодного разу не зупинялася. Півмарафон пишається своєю історією та теплою атмосферою. 

Цьогоріч на Frankivsk Half Marathon відкриті дистанції на 21,097 км, 10 і 5 км для дорослих, BLAGOбіг імені Сергія Караванця (2 км) для усіх охочих. Діти можуть реєструватися на дистанції у 1000 м, 400 м або 100 м. Участь у дитячих забігах – безкоштовна. 

«Спорт максимально позитивно впливає на фізичне і ментальне здоров’я, робить людей сильними, красивими й здоровими. – говорить Ігор Крицак, організатор FHM. – Цьогорічне гасло – «Вмикайся, готуйся, змінюйся». Треба вмикатися і бути залученими в процес наближення перемоги так, як ми це робили всі у лютому 2022 року, коли як один працювали на спільний результат. І починати перш за все з себе, змінюватися цілісно, готуватися до будь-яких викликів».

Аби залучити до бігової культури більше людей, FHM разом з брендом Puma за підтримки Gutsul Running Club проводять відкриті бігові тренування для всіх охочих. Стежити за анонсами тренувань можна на сторінках FHM. 

- РЕКЛАМА-
Триває реєстрація на 11th Frankivsk Half Marathon
Триває реєстрація на 11th Frankivsk Half Marathon

11th Frankivsk Half Marathon щиро дякує за підтримку офіційному партнеру – технологічній компанії, яка будує нерухомість, – blago, офіційному спортивному партнеру – бренду Puma, гостинному партнеру GROFA Hotel and Restaurant, медичному партнеру – «Сімедгруп». Подія відбувається за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

БЛАГОДІЙНА СКЛАДОВА FHM

«Цьогоріч ми робимо BLAGOбіг імені Сергія Караванця. Вже вдруге ми присвячуємо дистанцію Сергію, який заснував FHM, у 2022 році приєднався до лав ЗСУ і  який зник безвісти у боях на Луганщині в травні 2022 року. Ми хочемо, щоб його справа жила, і як мінімум раз на рік його прізвище лунало на велику аудиторію. Це та культура пам’яті, яку ми прагнемо розвивати та поширювати”, – говорить Ігор Крицак, генеральний директор Frankivsk Half Marathon.

Триває реєстрація на 11th Frankivsk Half Marathon
Триває реєстрація на 11th Frankivsk Half Marathon

Цього року Blago – головний партнер цього пробігу. 100% коштів, зібраних з реєстрацій та інших ініціатив в рамках BLAGOбіг, спрямують на проєкт «ветераницивільні Петрос» на закупівлю обладнання для занять адаптивним спортом. Ціль благодійної складової FHM- 1 мільйон гривень.  

«Наша дистанція на BLAGOбіг має на меті підтримати ініціативу, яка не лише вшановує пам’ять, а й збирає кошти на обладнання для занять адаптивним спортом. Питання реабілітації військових наразі гостро стоїть у нашій громаді і, на жаль, повноцінних сучасних центрів для повної реабілітації у нас ще немає. Військові, які зазнали поранень, як ніколи потребують нашої допомоги у відновленні та продовженні життя на рівних з іншими, тому ми хочемо зробити свій внесок у цей важливий процес. Це наша спільна відповідальність — створювати умови для їхньої фізичної та ментальної реабілітації, і ми горді бути частиною цього великого проєкту» – зазначили в компанії blago.

«Спорт максимально ефективно впливає на реабілітацію – і фізичну, і ментальну. Я хочу, аби ми зібрали кошти на обладнання для адаптивних видів спорту. Це крісла колісні для гри в баскетбол на кріслах колісних, сітки, м’ячі, веслувальні тренажери й те, на що ще нам стане грошей. Це потрібно для того, щоб військовим, які потрапляють після поранень у госпіталі, прививали культуру занять спортом. Ми прагнемо згенерувати ресурс для Франківська та ініціативи Наталки Найди «ветераницивільні Петрос», аби вже сьогодні створювати можливості реабілітації спортом», – розповідає Ігор Крицак.

Старт і фініш дистанцій відбуватиметься на площі Франка перед драмтеатром. Кожен учасник отримає стартовий номер, чіп для електронної системи фіксації результатів та медаль фінішера, а також подарунки від партнерів. Реєстрація на Frankivsk Half Marathon 2024 триває на сайті.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні