-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Тлумачі зустріли загиблого воїна Павла Периняка

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, 07 вересня, тлумачани вийшли на вулиці та в центр міста, щоб зустріти військовослужбовця Павла Периняка, який загинув в російсько-українській війні.

Місцеві мешканці створили живий коридор та, під бій дзвонів і пісню «Пливе кача по Тисині…», на колінах зустріли полеглого земляка. Спільно з деканами Тлумацькими о. Василем Стадником (ПЦУ) та о. Павлом Дутчаком (УГКЦ), усі присутні помолилися за упокій душі загиблого Героя, повідомляє Тлумацька міська рада, передає Правда.іф

Зустріти загиблого воїна прийшли його рідні, близькі, бойові побратими, друзі, жителі Тлумача та населених пунктів громади.

Похоронний кортеж прямував вулицями Тлумача спершу до рідного дому полеглого захисника, а потім до будинку смутку ПЦУ «Преображення Господнього», де о 18:00 год. пройде панахида за воїном Павлом Периняком.

- РЕКЛАМА-

У неділю, 08 вересня, о 14:00 год. відбудеться чин похорону за Героєм, полеглим в боях за Україну, в храмі ПЦУ «Преображення Господнього».

“Неможливо висловити біль, який вкотре переживає кожен з нас. Добра, світла пам’ять про Павла та вдячність за його подвиг назавжди залишаться у наших серцях.

У цю лиху скорботну годину висловлюємо найщиріші співчуття всім рідним і близьким нашого Героя”, – йдеться у дописі

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні