-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

За сприяння служби зайнятості цьогоріч на Прикарпатті працевлаштовано 9,5 тисяч осіб

-Реклама-spot_img
spot_img

У січні – серпні 2024 року з філіями Івано-Франківського обласного центру зайнятості співпрацювало 4,8 тис. роботодавців.

Про це пише Правда з посиланням на пресслужбу обласного центру зайнятості.

В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 12,3 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 9,2 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 75%.  По Україні рівень укомплектування – 52%, область займає 3 місце серед регіонів України. Середній розмір заробітної плати у вакансіях – 10,8 тис.грн.

Послугами служби зайнятості у січні – серпні 2024 року скористалися 18,2 тис. осіб, з них 10,8 тис. зареєстрованих безробітних.

- РЕКЛАМА-

За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 9,5 тис. осіб, зокрема 4,9 тис. зареєстрованих безробітних. Рівень працевлаштування склав 52% (по Україні –  37%, 1 місце).

До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 365 осіб. Крім того, здійснено 3021 направлення на суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану.

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за сприяння служби зайнятості 1,7 тис. безробітних проходили професійне навчання. 625 осіб отримали ваучер на навчання та підвищення кваліфікації.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні