-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Ветеран АТО з Донеччини відкрив у Івано-Франківську насіннєвий магазин. ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

У Івано-Франківську відкрили новий магазин “Імперія насіння”. Власник бізнесу – ветеран АТО з Донеччини – Петро Салама.

У день відкриття магазину у межах підприємницького дня відвідав очільник громади Руслан Марцінків. Майже 5 тисяч сортів насіння з усіх куточків світу. Власник магазину каже, в «Імперії насіння» покупці знайдуть товар на будь-який гаманець, пише Правда.іф

Ветеран АТО з Донеччини відкрив у Івано-Франківську насіннєвий магазин. ФОТО

«Ми 24 роки працюємо в цьому бізнесі. І для нас це тема, яку ми знаємо. Ми розуміємося на насінні. Яке найкраще насіння, тут представлено насіння з усього світу. Ми можемо дати насіння вагове, з оцих банок і продати його 10 грамів. Ми підготувалися до цього: закупили обладнання, яким можна це зробити. Голландія, Європа, Америка. Це буквально весь світ. Також є і українське насіння, його дуже багато. В нас це дуже доступна, ми маємо преференцію від постачальників, маємо довіру і постачальники нам зробили безпрецендентні знижки і тому ми можемо зробити ціну надзвичайно низьку. Тут буде біля 5 тисяч видів насіння. Це надзвичайно багато. Наприклад, помідор жовтий, їх у нас є 5 видів. У професійній упаковці», – розповідає власник магазину «Імперія насіння», ветеран АТО/ООС Петро Салама. 

Ветеран АТО з Донеччини відкрив у Івано-Франківську насіннєвий магазин. ФОТО

Магазин неодмінно матиме попит, впевнений постачальник «Імперії насіння». Окрім того, що тут є величезний вибір продукції, українці взялися частіше обробляти землю.

«Є великий попит на насіння і я думаю, що згодом буде точка з оптовим продажем насіння по всій області. Попит на насіння в останні 2 роки, з початку повномасштабного вторгнення різко зріс. Зараз майже нема вільної ділянки землі, яка би не була задіяна на посадку насіння. Багато людей виживають за рахунок того, що щось вирощують», – каже постачальник продукції Володимир Лаврік.

Бізнес приїхав до Івано-Франківська з Великої Новосілки Донецької області. Звідти переїхали і працівники магазину, які пліч-о-пліч з власниками реалізовували все, що необхідно для ведення саду та городу. Тому обіцяють, покупці в «Імперії насіння» знайдуть все, що необхідно для вирощення городини. 

«Ми можемо багато чого порекомендувати, порадити. От осінь, треба обробити буде сад. Підкормити і обробити сад. Люди можуть звернутися не лише за засобами захисту рослин. Ми будемо пропонувати агроволокно, все, що стосується саду та городу», – каже продавець-консультант Інна Садовнича.

- РЕКЛАМА-

Власник магазину Петро Салама від 2014-го року брав участь у бойових діях у складі добровольчого батальйону «Донбас». Поки чоловік обороняв країну від окупанта, бізнесом займалася дружина. Зараз родина Салами активно волонтерить та розвиває бізнес у Івано-Франківську.  

«Дуже важливо, що це є бізнес учасника бойових дій, що це є внутрішньо переміщена особа, яка воювала, яка разом з родиною переїхала і заробляє ці кошти для своєї родини і платить податки, тому я закликаю підтримувати такий бізнес, бізнес УБД. Люди досить багато вирощують, тому є вибір, заходьте, це є центр міста, біля ринку, на вулиці Галицькій та Військових ветеранів. Тому підтримайте саме ветеранський бізнес, це є важливо. Надихає людей щось творити, працювати, сплачувати податки. А зважаючи на те, що це ветеранський бізнес, багато зароблених коштів витрачається на волонтерську діяльність», – каже Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Бажаючих виростити добрий врожай наступного року – запрошують до магазину «Імперія насіння», який відкрився на вулиці Галицькій, 28.  

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні