-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Оля Полякова замилувала рідкісним фото з чоловіком та оригінально привітала його з річницею весілля

-Реклама-spot_img
spot_img

Пара вже 20 років живе в офіційному шлюбі. Пише ТСН

В родині української співачки Олі Полякової важливе свято. Артистка разом зі своїм чоловіком, бізнесменом Вадимом Буряковським, 11 вересня святкує річницю весілля.

Так, подружжя вже 20 років живе в офіційному шлюбі. Тож, з нагоди важливого свята артистка присвятила коханому допис в Instagram. Зокрема, виконавиця опублікувала рідкісне архівне фото з обранцем, де вона ніжно його обіймає, поки той усміхається.

Також Оля Полякова адресувала Вадиму Буряковському теплі слова. Співачка подякувала коханому за те, що він свого часу допоміг їй в життєвому шляху, а після чого дав змогу рухатися самій і зростати в шлюбі. Артистка неабияк вдячна чоловікові за підтримку, кохання та їхній двох чудових доньок.

- РЕКЛАМА-
Оля Полякова з чоловіком / © instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова з чоловіком / Фото: instagram.com/polyakovamusic

“Ну що, 20 років! Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити і робити все самій. А потім не заважав — тільки підтримував та хвалив! Розумію, що це дещо батьківська позиція, але з жінкою, яка була в дитячій, неможливо інакше! Але я виросла в цьому шлюбі, в любові та теплі, і стала дорослою, незалежною і самовпевненою! І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а одне одному — рідні люди, а ще ми найкращі друзі! Любов? Так, вона сама — доросла, безпечна, затишна!” – звернулася до коханого співачка.

Зазначимо, Оля Полякова та Вадим Буряковський одружилися 20 років тому. Пара виховує двох доньок – 19-річну Марію та 12-річну Алісу. До речі, незабаром Маша вирушає на навчання. Дівчина здобуватиме освіту в університеті Берклі, США.

Нагадаємо Оля Полякова похизувалася відпочинком у Монако

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні