-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Двоє людей загинуло, ще четверо травмувались у результаті ДТП на Прикарпатті

-Реклама-spot_img
spot_img

У результаті ДТП на Івано-Франківщині двоє людей загинуло, ще четверо травмувались: поліцейські розпочали кримінальне провадження

12 вересня близько 8:45 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с. Пістинь, Косівської громади. Керманич та пасажир загинули на місці аварії, ще чотирьох пасажирів госпіталізовано, передає Правда з посиланням на обласну поліцію.

На місце одразу були скеровані слідчо-оперативна група, слідчі та спеціалісти – криміналісти Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області. Правоохоронці встановили, відбулося зіткнення між вантажним автомобілем MAN та автомобілем «Рено Трафік».

Як встановили слідчі, на автодорозі Р-24, сполученням «Татарів-Кам’янець-Подільський», водій автомобіля «Рено Трафік», 1956 року народження, на заокругленій ділянці дороги перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки. Надалі виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем «MАН», яким керував 52-річний керманич.

- РЕКЛАМА-

У результаті аварії водій та 72-річний пасажир «Рено Трафік» від отриманих травм загинули на місці пригоди. Чотирьох пасажирів вищевказаного транспортного засобу з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. Йдеться про мешканців Космача, Косівського району 1958, 1962, 1958 та 1989 років народження.

Керманич вантажівки тверезий.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Слідчі призначили ряд експертиз.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні