-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Військового з Франківщини Володимира Мірчука нагородили Орденом Богдана Хмельницького III ступеня

-Реклама-spot_img
spot_img

За якісну та ефективну організацію роботи розвідувальних та ударних безпілотних систем, Володимира Мірчука з Калущини відзначили державною нагородою України – Орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Зараз Володимир проходить службу на півдні і є командиром підрозділу ударних безпілотних систем 38 бригади морської піхоти. Починав службу ще зі східного напрямку, пише Правда.іф

“Під командуванням на той час було близько п’ятдесяти людей, а в розпорядження різні безпілотні комплекси для розвідки і та  ураження. Ми побудували цілу систему з виявлення та швидкого  ураження ворожих цілей, створення та підготовки безпілотних засобів  ураження та їх боєвих частин”, – розповідає Мірчук.

Ефективна підтримка з повітря тоді допомогла побратимам морської піхоти звільняти від ворога населені пункти Донбасу та Півдня.

Військового з Франківщини Володимира Мірчука нагородили Орденом Богдана Хмельницького III ступеня

За словами командира, вручення ордену відбулося “на свіжому повітрі” на галявині у лісі. Відзначити заслуги воїна приїхав генерал-майор сил морської піхоти України.

- РЕКЛАМА-

Володимир є добровольцем. До повномасштабної війни мав деревообробний бізнес. Його відкрив разом з братом дружини, а після 24 лютого так само двоє пішли до війська. Поки чоловіки на захисті України, керівництво бізнесом взяли на себе їх дружини.

Військового з Франківщини Володимира Мірчука нагородили Орденом Богдана Хмельницького III ступеня

Ще з цивільного життя про Мірчука має добрі спогади його землячка, громадська діячка Євгенія Бардяк: “Я знаю Володимира ще зі школи, як і його дружину. Ми з ним познайомилися, власне, бо підіймалися разом на Петрос. Запам’ятала його як відважну людину. Ще до повномасштабної війни він ходив у більш серйозні гори: Монблан, Еверест. Це складні вершини, до яких треба мати не тільки фізичну підготовку, але і міцну силу волі. Після 2022 року я дізналася, що він у війську і пішов туди сам. Честь таким людям”.

Довідка

Орденом Богдана Хмельницького III ступеня нагороджуються військовослужбовці та працівники Збройних Сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, та інші особи за бездоганне виконання військового та службового обов’язку, виявлену при цьому доблесть і честь.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні