-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У прокат вийшов фільм про легендарного командира-добровольця Дмитра Коцюбайла “Да Вінчі”

-Реклама-spot_img
spot_img

19 вересня в українських кінотеатрах стартує прем’єра документального фільму про добровольця та Героя України Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі) з ексклюзивними кадрами дитинства та війни.

Про це інформує журналіст Андрій Цаплієнко, пише Правда.іф.

Сюжет стрічки складається із архівних матеріалів і кадрів, що були відзняті на бодикамеру «Да Вінчі». До виходу фільму ці кадри не були ще ніде опубліковані, тож глядачі побачать їх уперше. Також стрічка містить інтерв’ю мами, сестри, нареченої, а також командира «Вовків» та колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

У стрічці вперше покажуть матеріали з бодикамери та GoPro, яка була на шоломі у “Да Вінчі”. Автор сценарію – режисер Володимир Сидько.

В основу сюжету цієї документальної роботи лягло життя Дмитра Коцюбайла, починаючи з дитинства та юності. Мало хто знає, проте Дмитро з дитинства мав тягу до малювання, завдяки чому і отримав свій позивний. У 18-річному віці він вирушив із Івано-Франківська до Києва, щоб взяти участь у Революції Гідності на Майдані. Після чого Дмитро пішов на фронт добровольцем.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні