-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Надвірнянщині попрощалися із 24-річним захисником Юрієм Гультаєм

-Реклама-spot_img
spot_img

Пасічнянська громада попрощалась з вірним сином неньки – України, її мужнім захисником з села Пасічна – Юрієм Гультаєм.

Попрощатись із загиблим Воїном Юрієм Гультаєм в сонячний суботній день 21 вересня, до батьківської хати Героя з траурними квітами, державною та національною символікою прийшли родичі, друзі, знайомі, бойові побратими, військовослужбовці, керівники громади, односельці та просто небайдужі жителі громади, щоб висловити безмежну вдячність за неоціненний внесок у майбутнє рідної країни. Про це повідомили в Пасічнянській громаді, пише Правда.іф.

До болем огорнутої родини полеглого воїна Юрія, та похоронної громади зі скорботним словом звернувся парох с. Пасічна о. Олексій Гуляк:

«Ми бачимо, що у 24 роки чаша блаженної пам’яті слуги Божого Юрія вже стала повною. Він випив свою чашу терпінь і страждань, болю, але сьогодні він для нас є прикладом, взірцем відповідальності місії, яку він поніс до самого кінця… Він віддав своє життя за нас, за волю, за Україну, за матір, батька і за своїх побратимів».

Після відспівування покійного Воїна на подвір’ї рідного дому, скорботний кортеж вирушив до Церкви Святої Параскевії, де відбувся Чин похорону Героя. Поховали Воїна Юрія Володимировича Гультая на новому цвинтарі с. Пасічна з усіма військовими почестями. Пам’ятний лист на знак глибокої вдячності від Головнокомандувача ЗСУ за жертовне служіння в лавах Збройних сил України розвідника – санітара розвідувального відділення розвідувального взводу 4 аеромобільного батальйону солдата ГУЛЬТАЯ ЮРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА та синьо- жовте знамено вручили родині загиблого воїна військовослужбовці ЗСУ.

- РЕКЛАМА-

Юрій Гультай, якому тепер назавжди 24, прожив коротке, але гідне життя, і віддав його заради нас, заради миру, заради рідної держави, заради сім’ї…

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні