-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Генератори для автономного електроживлення: типи, особливості роботи та експлуатації

-Реклама-spot_img
spot_img

Віднедавна українці дізнались, що таке тривала відсутність електрики, а також як багато через це виникає складнощів. Чимало людей рятується повербанками та джерелами безперебійного живлення, щоби підтримувати техніку в робочому стані. Але коли потрібне серйозніше та потужніше обладнання, то порятунком стають генератори, що перетворюють механічну енергію на електричну. 

Користуватися ними можна в будь-який час. А от якою буде ціна на генератори, які можна замовити на сайті компанії TRINITI-SB, залежить від багатьох чинників: потужності пристроїв, їхнього різновиду та функціональних можливостей.

Генератори для автономного електроживлення: типи, особливості роботи та експлуатації

Типи генераторів

Є декілька різновидів таких пристроїв:

- РЕКЛАМА-
  • бензинові — зручні, доступні, продуктивні в роботі, але дуже гучні, а також мають дещо менший строк служби, ніж інші;
  • дизельні — працюють на дизпаливі, не бояться холоду, ефективні, довговічні, витримують тривалу роботу у важких умовах, потужні, тому до них можна під’єднувати більше приладів;
  • інверторні — легкі, компактні, безшумні, виділяють невелику кількість шкідливих речовин в атмосферу, але вихідна потужність у них менша.

Розрізняють також генератори стаціонарні та портативні. Перші важкі, тому їх одразу встановлюють там, де вони й будуть надалі працювати, а їхньої потужності вистачає, щоби забезпечити електрикою великі об’єкти. Другі мають невеликі габарити та вагу, тому їх зручно переміщати. В експлуатації вони прості та зручні, але менш потужні.

Генератора з потужністю до 2 кВт вистачить, щоби працювала побутова техніка, а от для забезпечення електрикою приватного будинку потрібно до 5 кВт. А далі вже йдуть генератори для великих об’єктів — будівель та підприємств.

Рекомендації щодо експлуатації

Користуючись генератором, потрібно дотримуватися правил:

  • ставити на відстані не менше, ніж 6 метрів від стін будівель та авто, бажано під навісом;
  • якщо обладнання буде працювати в технічному приміщенні, воно має бути просторим та добре вентильованим;
  • у квартирі можна користуватися лише інверторним генератором, поставивши його на балкон;
  • за можливості не вмикати прилад під час дощу або снігопаду, адже підвищена вологість може нашкодити.

Якщо паливо/мастило почало підтікати або чутно сторонні звуки, це може бути ознаками несправності. У такому випадку потрібно негайно вимкнути та знеструмити обладнання.

Шукаєте генератор для дому, офісу, магазину чи іншого об’єкту — вибирайте й замовляйте його в інтернет-магазині TRINITI-SB онлайн або в телефонному режимі.

Реклама

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні