-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Палаці Потоцьких відбудеться подія міжнародного культурного проєкту “UREHERIT”

-Реклама-spot_img
spot_img

З 24 по 26 вересня в Івано-Франківську відбудеться подія міжнародного європейського культурного проекту «UREHERIT. Архітектори за спадщину в Україні: відтворення ідентичності та пам’яті». 

Про це повідомив директор «Простору Інноваційних Креацій «Палац» Володимир Гайдар.

UREHERIT – це проект консорціуму 8 Європейських країн, 11 організацій, що об’єднали зусилля для дослідження та збереження архітектурної спадщини України.

З 24 по 26 вересня в Івано-Франківську відбудеться другий модуль програми CPD під назвою “Спадщина як ресурс для соціального відновлення” в рамках проекту UREHERIT.

- РЕКЛАМА-

Метою цього семінару є опрацювання задач пілотних проектів рестраврації та збереження культурної спадщини України, з урахуванням міжнародного досвіду та українських фахівців.

“Комплекс палацу Потоцьких є одним з дванадцяти об’єктів, а команда КП ПІК ПАЛАЦ є учасником міжнародного європейського культурного проекту «UREHERIT. Архітектори за спадщину в Україні: відтворення ідентичності та пам’яті» Дякуємо за фінансову та організаційну допомогу в проведенні події нашим івано-франківським партнерам, соціально-відповідальному бізнесу Прикарпаття”, – написав Володимир Гайдар.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні