-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Отинійській громаді оголосили Дні жалоби: в середу очікують траурний кортеж із полеглим героєм Василем Романюком

-Реклама-spot_img
spot_img

На рідну Коломийщину у середу 25 вересня прибуде траурний кортеж із тілом полеглого “едельвейса” бійця 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10- ОГШБр Василя Романюка. 53-річний герой загинув напередодні на Бахмутському напрямку боронячи українську землю від московитських окупантів, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

У середу 25 вересня, Отинійська селищна територіальна громада буде прощатись із своїм Героєм – загиблим Захисником ВАСИЛЕМ РОМАНЮКОМ, (зі сторони м. ІВАНО-ФРАНКІВСЬК) о 12:00 годині на площі біля памʼятника Тарасу Шевченку, опісля, відбудеться прощання в місті Коломия, йдеться в офіційному повідомлені.

Прохання до всіх жителів громади відкласти клопоти і зустріти живим коридором з квітами спочилого воїна і віддати належну шану нашому Герою, створити молитву за спокій його душі, розділити біль гіркої втрати з рідними, близькими та побратимами! Давайте всі разом віддамо данину поваги та пам’яті нашому загиблому захисникові.

Відповідно до Розпорядження Отинійського селищного голови № 123-О від 24.09.2024 року, 25-26 вересня на території Отинійської селищної територіальної громади ОГОЛОШЕНО ДНІ ЖАЛОБИ за загиблим Захисником Василем Романюком.

  • На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.
  • ОБМЕЖИТИ проведення розважально-концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Словами неможливо передати біль втрати, який спіткав рідних та близьких Василя. Він був справжнім патріотом, який віддав своє життя за мир та свободу України.

Про чин похорону буде повідомлено згодом.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні