-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Нерухомість еліт-класу: чим вражає житловий простір TRIVIUM в Івано-Франківську?

-Реклама-spot_img
spot_img

Коли мова йде про справжню досконалість, на перший план виходить житловий простір TRIVIUM. Компанія VAMBUD не обмежується лише комфортом і стилем. Вона пропонує рівень життя, орієнтований на максимальний затишок та добробут.

Що цікаво, об’єкт  був спроєктований провідною проєктною майстернею Бєляєвих, що дозволило реалізувати унікальні архітектурні рішення. 

Серед інноваційних рішень авторами проєкту було запропоноване використання вентильованого фасаду з мінеральною ватою, які забезпечують ідеальний рівень теплоізоляції, що гарантує комфорт і спокій у будь-яку пору року. Особливу увагу приділили зручності та безпеці мешканців. У будинку передбачається цілодобовий відеонагляд, встановлено чотири швидкісні ліфти, що забезпечують комфортний доступ до будь-якого поверху.

Лобі загального користування з консьєрж-зоною буде ідеальним місцем для зустрічей і спілкування. Це унікальна перевага, що вирізняє проєкт серед інших у Івано-Франківську.

- РЕКЛАМА-

 А підземний паркінг не лише гарантує безпеку вашого автомобіля, а й забезпечує бездоганний порядок на території комплексу.

Будівельна компанія забезпечує високі стандарти якості:

  • Алюмінієві віконні конструкції
  • Гіпсова штукатурка стін
  • Вхідні броньовані двері преміум класу
  • Безшумні швидкісні ліфти
  • Підігрів підлоги та теплоізоляційна стяжка
  • Підземний паркінг
  • Квартири з терасами на даху
  • Квартири з виглядом на парк та квартири з виглядом на озеро

А інфраструктура відповідає високим європейським стандартам. TRIVIUM забезпечить вам широкий вибір у найзручнішій локації міста.

Ось що ви знайдете поруч:

  • Міське озеро та парк ім. Шевченка – найбільша еко-зона міста.
  • Сільпо, АТБ, Comfy – все, що потрібно, у кроковій доступності. 
  • Спортзал, басейн, салони краси.
  • Школа “Перша ластівка” та садочок “Теремок”, садочок “Дударик”– ідеальні місця для вашої дитини. 

Усі ці заклади знаходяться на відстані не більше 12 хвилин від TRIVIUM. Ви отримуєте доступ до найкращих послуг та зручностей без жодних компромісів.

До продуктового ринку – рукою подати. Завжди свіжі овочі та фрукти доступні без довгих поїздок. Вам не потрібно окремо заїжджати в інший район, плануючи покупки чи справи. Все це можна зробити дорогою додому. 

А ще тут передбачені комерційні приміщення одразу у комплексі – два поверхи можливостей для бізнесу та послуг: 1-й поверх висотою 4,5 м, а 2-й поверх– 3 м.

Станьте частиною цього унікального досвіду та відчуйте справжню різницю, яку може забезпечити житловий простір TRIVIUM.

Вас може зацікавити ця публікація: КУЛЬТУРНИЙ ПРОРИВ: КОМПОЗИЦІЯ, НАПИСАНА ВІДОМИМ УКРАЇНСЬКИМ КОМПОЗИТОРОМ СТАЛА СИМВОЛОМ КРАЩОГО ЖИТЛОВОГО ПРОСТОРУ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні