-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Апеляційний суд пом’якшив запобіжний захід директорці Верховинської лікарні

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківський апеляційний суд відхилив скаргу захисника підозрюваної у корупції директорки Верховинської багатопрофільної лікарні Галини Кікінчук й відмовився скасувати її відсторонення від посади.

Натомість суд пом’якшив їй запобіжний захід, пише КУРС з посиланням на ухвали суду.

4 серпня слідчі оголосили підозру Галині Кікінчук за ч. 1, 3 ст. 368 (Одержання службовою особою неправомірної вигоди повторно). Її підозрюють в отриманні хабарів від постачальників ліків та медобладнання.

Івано-Франківський міський суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, відсторонив її від посади та наклав арешт на майно підозрюваної: земельну ділянку площею 0,0685 га; житловий будинок загальною площею 281,3 кв. м та два автомобілі Toyota Land Cruiser та Toyota Camry.

- РЕКЛАМА-

Захисник Галини Кікінчук оскаржив в апеляційному суді ухвали щодо відсторонення її від посади та обрання запобіжного заходу. Він переконував суд, начебто через відсторонення Кікінчук від посади під загрозою відкриття перебуває реабілітаційне відділення лікарні. Також просив врахувати позитивну характеристику та нагороди підозрюваної. Однак апеляційний суд залишив ухвалу про відсторонення Кікінчук від посади без змін.

В апеляційній скарзі захисник просив також змінити запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання. Скаргу він мотивував тим, що підозрювана є інвалідом 3-ї групи і потребує лікарських процедур, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, а також начебто через носіння електронного браслета не може ходити в укриття під час повітряних тривог.

Суд частково задовільнив скаргу захисника – замість цілодобового домашнього арешту зобов’язав підозрювану перебувати вдома лише у нічний час – з 18:00 до 06:00. Ухвали суду діють до 20 жовтня 2024 року.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні